WEBTOON - MANGA : NOBLESSE

6:34 PG



                                       안녕하세요?




Hari ini ada review sikit pasal Webtoon Manga yang aku tengah baca sekarang lepas CHEESE IN TRAP iaitu NOBLESSE. 

NOBLESSE mengisahkan RAI seorang vampire yang telah bangkit dari tidurnya yang  selama 820 tahun dan mulakan hidupnya sebagai pelajar bersama pengikut nya yang setia yang bernama FRANKENSTEIN. RAI berkenalan dengan seorang pelajar bernama SHINWOO. RAI suka kan ketenangan tapi ketenangan dia diganggu oleh makhluk yang misteri bernama UNIONS.



so far cerita ni agak kelakar sebab RAI baru mengenali hidupnya di planet bumi so apa yang ada depannya semuanya di pandang pelik,Termasuk makan makanan dengan chopstick.Rai jenis pendiam so banyak scene dia x bercakap,yang bercakap pengikut dia je la FRANKESTEIN. Rai akan bercakap pada benda yang penting je. Tak habis baca lagi ni so setakat ni je la reviewnye

JEHO SON/KWANGSU LEE adalah penulis untuk NOBLESSE.

siapa sini yang baca manga atau anime? kita geng



















You Might Also Like

2 ulasan

  1. yeah~ geng! layan tower of God jugak x? hehe

    BalasPadam
  2. heeehe x baca lagi yang tu org baca cheese in trap, the gamer,noblesse, insyaallah yg tu pun akan dibaca,,nasib ada geng hihi

    BalasPadam

Instagram