SERIOUSLY TAK TAHU MALU KE?

7:19 PG


Terkejut bila online fb tadi tengok news feed ternampak benda yang tak senonoh ni ?



seriously gila kot,,, perempuan ni dengan selamba bergambar dengan benda ni,,dia ingat ni jepun ke? tak yah nak hipster sangat laa.. 


You Might Also Like

11 ulasan

  1. Balasan
    1. kte pn terkejut jugak mula2 pastu rasa geram lak kt pmpuan ni

      Padam
  2. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee serious bengong eeee geramnya haih sumpah la nak muntah. yek TT_TT kenapa ceni eeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. xtaw la malu dia da hilang rasanya,,

      Padam
  3. sapa la reka bentuk roti n...macam tak caya jadi kat malaysia

    BalasPadam
  4. malu aihhh...org yg dah kawen tgk ni pon malu..yg x kawen tu xmalu gamaknya

    BalasPadam
  5. sCya pun ada perasan pasal ni memang malu pun hish dunia akhir zaman betul

    BalasPadam

Instagram