Review Drama Korea : W Two World

2:20 PG



Hai reader apa khabar semua lama da x jenguk blog sekarang ni, sekarang ni baru ada masa. mana tak nya saya tak tahan kalau bukak blog asyik loading  je.sekarang ni saya da tukar package internet baru kali ni kami pakai TM Net pula. Bole tahan lajunye.. bole la tengok youtube tak loading loading lagi.





Update hari ni saja nak cakap pasal drama korea yang tenga HOT GILA sekarang ni!, Mana tak HOT kau hero hensem gila dan tinggi macam galah panjang. EWAHH,lagi syok kalau heroin tu aku (gurau je)

W atau Two World mempunyai plot atau jalan cerita yang sangat menarik yang boleh membuatkan semua penonton tak sabar nak tahu apa akan jadi pada episod seterusnya.Mengisahkan Kang Chul merupakan watak dalam hidup dalam komik yang ingin mencari pembunuh keluarga dia pada 10 tahun yang lalu, Kang Chul (lakonan Lee Jong Seok ) merupakan atlet yang terkenal tapi hidup dia terus merundum pabila dia di tuduh membunuh ahli keluarga sendiri, Akibatnya dia di tahan dalam penjara selama 10 tahun. Oh yeon Joo (lakonan Han Hyon Joo ) merupakan seorang doktor dalam dunia realiti yang ingin membantu Kang Chul untuk mencari pembunuh Ibu Bapa Kang Chul dalam dunia komik. Tapi itu semuanya bukan realiti yang diidamkan ole Kang Chul kerana akhirnya dia sedar yang dia hidup dalam dunia komik yang telah dicipta oleh Ayah Oh Yeon Joo sendiri. Ayah Oh yeon Joo  pelukis komik.

Cerita ni kena tengok dari awal kalau tak, Tak paham, So far cerita ni lagi best dari DOTS, Boel tengok di MBC 394.

Kamsahamnida,

jangan lupa klik nuffnang xoxo

You Might Also Like

3 ulasan

  1. Tertarik kat drama ni sebab storyline dia yang line sikit dari kdrama sebelum ni. Tak sabar nak tengok ending macam mana :D

    BalasPadam

Instagram